Søly Park

Søly park er et boligprosjekt på Jeløy i Moss. Prosjektet består av fire boligblokker og syv horisontaldelte tomannsboliger med tilsammen 79 leiligheter. Det blir en felles parkeringskjeller under byggene. Prosjektet får vakre uteområder og brede siktlinjer mot fjorden. 

Leilighetene har stor variasjon i størrelse fra 2-roms på 38 kvm. til 4-roms på 130 kvm. Det er en kombinasjon av smarte og lekre leiligheter. 

Hvem er vi?

Byggherre på Søly Park er Bråtengata 66 AS som består av Frelsesarmeens Næringseiendom AS og Backe Prosjekt AS. Backe Prosjekt driver aktivt som byggherre innen utvikling av bolig, næringseiendom og offentlige bygg. De utvikler prosjekter alene eller i samarbeid med grunneiere, partnere og investorer. Sammen med Frelsesarmeens Næringseiendom AS sikrer de soliditet, trygghet og lokal forankring i prosjektet. 

 

Backe Østfold er totalentreprenør på prosjektet og skal sørge for at prosjektet blir gjennomført på en trygg og god måte. Backe Østfold har hovedkontor i Fredrikstad, men prosjekter over hele Østfold og Follo. Verdiene som settes høyest er faglig dyktighet, ærlighet og respekt. Ved å være tro mot disse verdiene skaper de en positiv verdigskapning i alt de gjør.

Gjennomføring av prosjektet

Rivearbeidene starter i april 2022.

Byggene er estimert ferdigstilt ila 2024.